Win een Vakantie bij X-Travel: Hangmatties Actie

Wij vergelijken
examenreis aanbieders

Win een gratis jongerenvakantie

Met wie wil jij gratis op vakantie? Doe mee aan de X-Travel Hangmatties acite en win een mooie strandvakantie naar een van de verschillende bestemmingen. En het mooie is, je vrienden mogen natuurlijk mee! Wie zijn jouw hangmatties? Doe via Facebook mee aan deze wedstrijd van X-Travel en win zo’n vette vakantie. Hoe goedkoop wil je het hebben?

Deze week is er een vakantie naar het Spaanse eiland Mallorca te winnen, maar in de komende weken staan er ook andere jongerenbestemmingen op stapel. Klik dus en doe mee aan deze Facebook-actie! Like ook dit artikel als je je vrienden op deze actie wilt wijzen.

Wat moet je doen om deze Hangmatties jongerenreis te winnen?

Bezoek de Facebook Xtravel Hangmatties Actiepagina en geef de X-travel app toegang tot je FB-account. Vervolgens zie je je eigen foto al in ene hangmat staan. Kies drie vrienden (je hangmatties) met wie je op vakantie wil. Als je deze 3 vrienden hebt geselecteerd maak je elke week kans op een vette vakantie aan het strand!

X-Travel geeft 2 tips om meer kans te maken op de prijs:

– Hoe meer hangmatten, hoe meer kans je hebt op de prijs
– Vraag zoveel mogelijk vrienden jou toe te voegen aan hun hangmatten. Zo maak je meer kans!
– De prijzen zijn vakanties naar Blanes, Texel, Mallorca, Kos en Albufeira. Nu maak je nog kans op de vakanties naar Texel en Kos (Grieks eiland).

Meer weten over de X-travel bestemmingen? Bezoek hun website voor een overzicht van supergoedkope jongerenreizen! Veel vakantieplezier en succes met het winnen van deze wedstrijd!

Rechts vind je nog andere aanbieders van examenreizen: GoGo, Beachmasters en dus X-travel zijn de betere reisorganisaties voor jongeren. Als je mee hebt gedaan aan de hangmatties zijn we natuurlijk benieuwd of je wat gewonnen hebt!

Examenreis top 5


Tips & aanbiedingen

jeugd

Bespaar met uw examenreis op parken bij vliegveld Charleroi

Een vakantie starten vanaf Charleroi is vanwege de prijs vaak erg interessant. De Nederlandse reiziger weet zijn weg wel vaker te vinden naar vliegvelden over d...

Verre surfreis Europa

Hou je van adrenaline of ben je helemaal weg van de surf lifestyle? Dan is een surfvakantie echt wat voor jou. Binnen het aanbod van jongerenreizen is er onwijs...