Examenreis Marmaris

vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 4 aanbieders
prijs al vanaf €239,-
Wij vergelijken
examenreis aanbieders

Marmaris is the place to be na je examens

Marmaris is een waar paradijs op aarde. De badplaats in Turkije is de ultieme bestemming voor jouw examenreis. Een roerige periode wil je immers het liefst afsluiten met een week vol feest, zon en leuke activiteiten. Een van de grootste voordelen van Marmaris is dat het leven er, net als in de rest van Turkije, niet al te duur is. Je hebt dus nog meer te besteden op een van de wilde stapavondjes in de feeststad aan de Turkse kust. Het is voor jou en je vrienden of klasgenoten dus de ideale plek om je zinnen te verzetten. Weg met die ellendige examens, en zeg hallo tegen de Turkse zon, het Turkse strand en de Turkse zee.

Vergelijk alle reizen naar Marmaris


Info over Marmaris

uitgaan

Het feestgedruis in Marmaris

Op je examenreis wil je er zeker van zijn dat het iedere dag feest is. Dat is in Marmaris zeker het geval. Je kunt er heerlijk uitgaan. Rond de haven vind je prachtige terrassen en Marmaris heeft een waanzinnige boulevard waar de vetste clubs zijn gevestigd. In Long Beach en Barstreet vind je zelfs unieke uitgaansgelegenheden in de open lucht. In club Joy en club Rembrandt kun je bijvoorbeeld in de open lucht genieten van de relaxte en feestelijke sfeer.

hotels

Fraaie appartementen en hotels

Marmaris is bezaaid met hotels en appartementen waar jij tijdens je examenreis terecht kunt. In de periode na de tentamens kun je hier vaak met korting terecht door vooraf georganiseerde reizen te boeken. Met een beetje mazzel kom je in het prachtige hotel Pasabey terecht, waar je overdag heerlijk kunt genieten aan het zwembad. In het all inclusive hotel ontbreekt het je aan niets. Ook de appartementen bij Verona, Club Sema en Mar Soleil zijn uitermate geschikt om je examenreis door te brengen.

activiteiten

Er zijn ook genoeg activiteiten ‘buiten de deur’

Hoewel je in je vakantieverblijf heerlijk kunt relaxen en kunt genieten van alles wat je all inclusive vakantie je te bieden heeft, kan het ook fijn zijn om wat leuke activiteiten te ondernemen op je examenreis in Marmaris. Als je op zoek bent naar de echte sfeer van Turkije, kun je een bezoekje brengen aan het badhuis Hamam. Ben je liever wat actiever bezig, dan kun je in Marmaris zwemmen met dolfijnen of op jeepsafari. Uiteraard wordt er voor de echte feestganger ook een kroegentocht georganiseerd.

Tips & aanbiedingen

jeugd

Bespaar met uw examenreis op parken bij vliegveld Charleroi

Een vakantie starten vanaf Charleroi is vanwege de prijs vaak erg interessant. De Nederlandse reiziger weet zijn weg wel vaker te vinden naar vliegvelden over d...

Verre surfreis Europa

Hou je van adrenaline of ben je helemaal weg van de surf lifestyle? Dan is een surfvakantie echt wat voor jou. Binnen het aanbod van jongerenreizen is er onwijs...