Examenreis Griekenland

vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 4 aanbieders
prijs al vanaf €189,-
Wij vergelijken
examenreis aanbieders

Epische examenreizen naar Griekenland

Je wilt je schoolcarrière in stijl afsluiten, dus je gaat op zoek naar een waanzinnige examenreis. Je wilt een zonnige locatie, waar je de vetste feesten kunt bezoeken en waar je je nergens zorgen om hoeft te maken. In dat geval ben je op zoek naar een examenreis in Griekenland. In Griekenland beleef je de meest epische avonturen in een van de mooiste landen van Europa. Je vindt er prachtige stranden, maar ook grote clubs waar ook ’s werelds grootste dj’s heen komen om de feesten onvergetelijk te maken. De appartementen zijn er luxe, de feesten zijn er groots en het klimaat is er bijzonder aangenaam. Met je vrienden beleef je er een tijd die je nooit gaat vergeten en dus een tijd die een uitstekende afsluiter van je schooltijd is.

Bestemmingen in Griekenland

informatie

Waarom Griekenland?

  • Het is altijd heerlijk weer op de Griekse eilanden
  • Met Chersonissos heeft Griekenland de nummer 1 partybestemming voor de komende zomer in huis
  • De leukste discotheken en kroegen

Vergelijk alle reisbureaus met reizen naar Griekenland


Examenreizen Griekenland - Info

uitgaan

In Griekenland is het overal feest

Als het op examenreizen aankomt, kun je in Griekenland bijna overal wel terecht. In dit land schijnt overal de zon en is het overal feest. Er zijn echter een paar plaatsen in Griekenland waar je verblijf extra speciaal is. In Chersonissos vind je vele leeftijdsgenoten die met hetzelfde doel naar het zonnige oord zijn gekomen: een hele leuke tijd beleven. Dit gaat er dan ook zeker gebeuren. Ook heeft griekenland enkele fantastische eilanden waar je de meest fantastische examenreis kunt beleven, zoals Kreta, Kos en Rhodos.

hotels

Mooie appartementen aan zee

Op je examenreis moet je goed kunnen feesten, maar ook onbezorgd kunnen relaxen. In Griekenland zijn de fraaiste appartementen aan zee. Plekken waar je heerlijk kunt genieten van de zon, op loopafstand van de prachtige azuurblauwe zee. Ook kun je het dichterbij zoeken, bij het zwembad bij je hotel. De beschikbare appartementen zijn in sommige gevallen speciaal ingericht voor de opvang van jongeren. Ze zijn van alle gemakken voorzien en houden rekening met de wensen en voorkeuren van examenreizigers.

algemeen

Ga uit van een topvakantie!

Voordat je met je vrienden op examenreis gaat, wil je weten wat je kunt verwachten van de vakantiebestemming. Als je naar Griekenland gaat, hoef je je in ieder geval nergens zorgen over te maken. Je kunt er van alles doen. Naast de grootste feesten in de mooiste club, zijn er tal van activiteiten die je kunt ondernemen, zowel aan het strand en op het water als in de ‘binnenlanden’. Griekenland heeft een rijke cultuur en historie en een feestelijk heden.

Tips & aanbiedingen

jeugd

Bespaar met uw examenreis op parken bij vliegveld Charleroi

Een vakantie starten vanaf Charleroi is vanwege de prijs vaak erg interessant. De Nederlandse reiziger weet zijn weg wel vaker te vinden naar vliegvelden over d...

Verre surfreis Europa

Hou je van adrenaline of ben je helemaal weg van de surf lifestyle? Dan is een surfvakantie echt wat voor jou. Binnen het aanbod van jongerenreizen is er onwijs...