Examenreis Renesse

Wij vergelijken
examenreis aanbieders

Geniet van jouw jongerenvakantie in Renesse

Een jongerenreis in Renesse na je examen, oftewel een examenreis. Wat is er allemaal te doen in Renesse? Lees hier wat jij met jouw vriendengroep allemaal kunt verwachten tijdens een strandvakantie in deze Zeeuwse badplaats. Er is namelijk van alles te doen, en een feestvakantie in Nederland hoeft dan ook totaal niet minder vet te zijn dan één aan de Spaanse Costas of Kreta. We vertellen je graag meer over de verschillende kroegen, clubs en hotspots van deze badplaats.

Goedkope jongeren vakanties zijn online te boeken via:
– Beachmasters ( bezoek hun website )
– GoGo ( bezoek hun website )

Examenreis Renesse: Jongerencampings en Uitgaan

Allereerst wat informatie over de verschillende jongerencampings in Renesse. Er zijn er namelijk nogal een aantal. Als je echt met alleen vrienden en vriendinnen op vakantie gaat kun je er maar beter voor zorgen dat je een echte jeugdcamping boekt; op zo’n jongerencamping heb je minder last van regels (let op, er zijn wél regels!) en kun je meer je gang gaan dan op een gezinscamping. In Renesse heb je zat jongerencampings waar je goedkoop kunt staan en vele andere jongens en meiden kunt ontmoeten. De volgende campings kunnen we je aanraden voor een strandvakantie in Zeeland:

Renesse; Jeugdcampings speciaal voor vakantie vierende jongeren:

– Camping Elzenhof, camping voor jongeren met een leeftijd tussen de 17 (minimaal) en 25 jaar. Check Website
– Camping Duin & Zand. Zeer bekende Camping Duin en Zand speciaal voor jongerenvakanties. Check Website

Voor jongerenreizen ben je op de juiste plek bij het gezellige uitgaansdorpje in Zeeland. Zon, zee, strand, uitgaansgelegenheden en andere activiteiten, kortom genoeg reden om je examenreis in Renesse te vieren. Voor een zachte prijs een geweldige vakantie. Bierkrat torens op de campings is natuurlijk een bekend gezicht, maar er is vele meer te doen dan bier zuipen en achter de meiden / jongens aangaan.

Renesse staat bekend om de vele bars en vette uitgaansgelegenheden. Na een dag bakken in de zon kun je vanaf het strand gelijk de kroeg of club in. Samen met Terschelling is Renesse de meest populaire jongerenvakantie bestemming in Nederland. In de zomer, en vooral na de eindexamens staan de camping hier vol met jonge meiden en jongens die net eindexamen gedaan hebben. Let op dat je echt een jongerencamping boekt, campings voor gezinnen heb je ook in Renesse en die zijn veel minder leuk, en hebben veel meer regels. Jeugdcampings zijn meestal geopend tussen 1 juli t/m 27 augustus, maar check dit altijd zelf nog even op de respectievelijke websites.

Echte goede jongerencampings als bijvoorbeeld Camping Duin en Strand en Elzenhof hebben allerlei voorzieningen voor jongeren, zoals bijvoorbeeld een disco, amusementshal, een muziekcafé, Snackbar, internetcafé, en organiseren allerlei activiteiten. Zorg dus altijd dat je op een jeugdcamping in Renesse terecht komt, deze zijn vaak ook goedkoop; in elk geval goedkoper dan gezinscampings.

Uitgaan tijdens je Examenreis Renesse:

De meeste uitgaansgelegenheden liggen allemaal aan de Hoogezoom. De volgende kroegen, discotheken, feestcafes en clubs kunnen we van harte aanbevelen als je zin hebt in een biertje of twee tijdens je vakantie in Renesse:

– Discotheek Trinity, veel Dance Hits. Bekijk de website
– Feestcafé Anders; goedkoop bier en de website vind je hier
– Café Swing It. Lekker drinken en voordelig eten (elk gerecht kost 12.50) Bekijk de website
– Feestcafé De Zoom. Website staat hier online
– Discotheek Pinky staat garant voor een avond los! Website vind je hierzo
– Club 4 Renesse, DJ Tony Star /Sterretje stond hier ooit te draaien. Website hier

Bier is in deze Zeeuwse kustplaats nog altijd heel goed te betalen, dus het uitgaan is hier helemaal top! In de kroeg vind je vooral Nederlanders en Duitsers die er met z’n allen een groot feest van maken.

Toch liever naar het buitenland op vakantie in plaats van een examenreis Renesse? Ook dit is vaak niet duur, check bijvoorbeeld de aanbiedingen bij Beachmasters: goedkoop naar Spanje, Kroatië, enzovoort

Veel plezier op je vakantie in Renesse; laat je ervaringen met het strandleven, jeugdcampings en uitgaansleven in Zeeland achter in de comments, zodat je anderen kunt adviseren rond hun jongerenvakantie in deze badplaats of elders in Europa.

Liever met jouw vrienden in rust verblijven in Zeeland? En iedere dag wakker worden met geweldig zeezicht? Boek dan een strandhuisje in Zeeland!

Examenreis top 5


Tips & aanbiedingen

jeugd

Bespaar met uw examenreis op parken bij vliegveld Charleroi

Een vakantie starten vanaf Charleroi is vanwege de prijs vaak erg interessant. De Nederlandse reiziger weet zijn weg wel vaker te vinden naar vliegvelden over d...

Verre surfreis Europa

Hou je van adrenaline of ben je helemaal weg van de surf lifestyle? Dan is een surfvakantie echt wat voor jou. Binnen het aanbod van jongerenreizen is er onwijs...