Examenreis Albufeira

vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 4 aanbieders
prijs al vanaf € 189,-
Wij vergelijken
examenreis aanbieders

Op examenreis in Albufeira slaag je sowieso

De examenperiode is voor veel mensen een onzekere periode. Heb je de examens wel zo goed gemaakt als je denkt, en ben je nu daadwerkelijk van die school af? Het is de perfecte periode om je zorgen opzij te zetten en lekker een weekje te gaan feesten in een zonnig oord. In Albufeira heb je alles om even helemaal weg te zijn. Je hoeft je hier geen zorgen te maken over je examenuitslag. Er is van alles te doen, van vette feesten tot leuke activiteiten. In de Portugese zon vermaak je je iedere seconde van de dag. Op examenreis in Albufeira slaag je dus gegarandeerd. De prachtige badplaats levert je herinneringen op die je nooit meer gaat vergeten.

Vergelijk alle examenreizen naar het zonnige Albufeira!


Info over Albufeira

uitgaan

Iedere dag feest in Albufeira

Albufeira is de meest populaire vakantiebestemming in Portugal. Dit is mede te danken aan de vele mogelijkheden als het op uitgaan aankomt. Je belandt er op de vetste feesten, waar bekende dj’s hun platen draaien en waar je tot in de laatste uurtjes kunt feesten met je vrienden. Als ware het Las Vegas, heeft Albufeira een grote uitgaansstraat, genaamd The Strip. Hier vind je schitterende clubs als La Bamba, Heaven, Celebration en Libertos. In het mooie oude centrum vind je bovendien veel gezellige straatjes met restaurantjes en barretjes.

hotels

Met al je vrienden in een mooi appartement of villa

In Albufeira kun je met al je vrienden terecht in de mooiste verblijven. Er trekken ieder jaar vele vakantiegangers naar het zonnige oord, dus het plaatsje is berekend op grote hoeveelheden mensen. Er zijn fraaie appartementen te over. Ook kun je met je vrienden een fantastische grote villa boeken, met een schitterend zwembad en luxe verblijven. De verblijven bevinden zich vlakbij het mooie centrum en je staat binnen no time op het prachtige strand van Albufeira.

activiteiten

Activiteiten voor feestgangers en sportievelingen

De Portugese badplaats biedt tal van activiteiten die je kunt ontplooien op je examenreis. Zowel de feestgangers als de sportievelingen komen ruimschoots aan hun trekken. Als je je wilt mengen in het feestgedruis kun je kiezen voor een clubnight, een soort kroegentocht langs de grootste clubs van de badplaats in de Algarve. Wanneer je op zoek bent naar actie en avontuur, dan moet je de surfari een keer geprobeerd hebben. Je sluit een prachtige safari door de Algarve af op het water, waar een surfleraar je leert surfen.

Tips & aanbiedingen

jeugd

Bespaar met uw examenreis op parken bij vliegveld Charleroi

Een vakantie starten vanaf Charleroi is vanwege de prijs vaak erg interessant. De Nederlandse reiziger weet zijn weg wel vaker te vinden naar vliegvelden over d...

Verre surfreis Europa

Hou je van adrenaline of ben je helemaal weg van de surf lifestyle? Dan is een surfvakantie echt wat voor jou. Binnen het aanbod van jongerenreizen is er onwijs...