Examenreis Lloret de Mar

vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 4 aanbieders
prijs al vanaf € 129,-
Wij vergelijken
examenreis aanbieders

Lloret de Mar, de vetste bestemming voor je examenreis

Lloret de Mar is dé vakantiebestemming bij uitstek. Wanneer je op zoek bent naar een leuke examenreis, dan is Lloret de ideale bestemming. Het zonnige oord heeft fantastische uitgaansgebieden, waardoor het perfect is voor jongeren. Hier kun je al je examenzorgen vergeten en lekker met je vrienden je vakantie inluiden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ieder jaar weer vele Nederlanders deze badplaats in Spanje te vinden zijn. Wanneer je op examenreis naar Lloret de Mar gaat, bevind je je in een gebied waar zich meerder populaire badplaatsen. Je kunt dus ook leuke uitstapjes maken naar andere plaatsen waar je zon, zee en strand kunt vinden. Denk bijvoorbeeld aan plaatsen als Blanes. De ideale examenreis plan je dus in Spanje.

Vergelijk bij deze reisbureaus de goedkoopste examenreizen naar Lloret de Mar


Informatie over Lloret de Mar

uitgaan

In Lloret is het altijd feest

In Lloret de Mar hoef je niet op zoek naar een leuk feestje, het is namelijk overal al feest. Het uitgaansgebied staat bekend als een van de meest bruisende van Europa. Er zijn legio feestcafés waar Nederlanders naar toe komen om er een gezellige avond van te maken. De populairste uitgaansgelegenheden onder Nederlanders in Lloret zijn The Box, Tropics, Londoners, St. Trop en Bumpers. Laatstgenoemde is zeer uniek omdat je met je vrienden een feestje kunt bouwen in de open lucht.

hotels

Appartementen voor examenreizen

Examenreizen onderneem je met meerdere mensen. Omdat het vaak grote groepen zijn, kun je in Lloret de Mar gebruik maken van appartementen die speciaal voor examenreizen zijn ingericht. Je kunt deze appartementen samen met je reis in één pakket boeken. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Je kunt er in de Spaanse zon een duik maken in het zwembad. Je hebt de keuze uit luxe appartementen en campings waar van alles wordt georganiseerd om je reis extra bijzonder te maken.

activiteiten

Actief, maar ook relaxed

In Lloret de Mar kun je lekker actief bezig zijn, maar je kunt ook heerlijk in de Spaanse zon relaxen. Er zijn vele activiteiten die je kunt doen. Feesten, relaxen en actief bezig zijn. Voor jongeren wordt er zelfs een groots examenfeest georganiseerd. Verder kun je veel watersporten doen (of gewoon lekker luieren op een cruise tocht) of een bezoek brengen aan een groots waterpark met de grootste glijbanen. Naast de watersporten kun je natuurlijk op kroegentocht, of naar een vet festival.

Tips & aanbiedingen

jeugd

Bespaar met uw examenreis op parken bij vliegveld Charleroi

Een vakantie starten vanaf Charleroi is vanwege de prijs vaak erg interessant. De Nederlandse reiziger weet zijn weg wel vaker te vinden naar vliegvelden over d...

Verre surfreis Europa

Hou je van adrenaline of ben je helemaal weg van de surf lifestyle? Dan is een surfvakantie echt wat voor jou. Binnen het aanbod van jongerenreizen is er onwijs...