Examenreis Portugal

vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 4 aanbieders
prijs al vanaf €189,-
Wij vergelijken
examenreis aanbieders

Vier het einde van je examens Portugal

Portugal is een prachtig land. De zon schijnt er, het is warm en er zijn prachtige stranden. Het klimaat leent zich zeer goed voor de organisatie van vette feesten. Dit gebeurt er dan ook in overvloed. Inmiddels heeft Portugal diverse gebieden waar ieder jaar veel jongeren heen komen om een geweldige tijd te hebben. Het einde van je examens is een uitstekende gelegenheid om met je vrienden een bezoek te brengen aan een van deze gebieden. In deze tijd zijn er veel leeftijdsgenoten te vinden in het feestgedruis en je kunt een drukke periode achter je laten door optimaal te genieten van al het moois dat Portugal jou en je vrienden te bieden heeft. Op naar Portugal dus!

Bestemmingen in Portugal

informatie

Waarom Portugal?

  • Heerlijke stranden met schitterend weer!
  • Bezoek ook hoofdstad Lissabon; ideaal om te doen naast het feesten en zonnen
  • Met partyplaats Albufeira heb je gegarandeerd de leukste feestjes

Vergelijk alle examenreizen naar Portugal bij deze aanbieders


Examenreizen Portugal - Informatie

bestemmingen

Portugal houdt niet op bij Albufeira!

Albufeira is de bekendste vakantiebestemming in Portugal. De mogelijkheden zijn er onbegrensd en de feesten zijn er groots. Portugal heeft echter nog veel meer te bieden dan deze prachtige plaats in de Algarve. Langs de kust zijn er vele plaatsen waar je een heerlijke tijd kunt hebben. Naast de kustgebieden zijn er ook steden waar je een leuke tijd kunt hebben. Een bezoek aan de hoofdstad Lissabon is een absolute must. Waar je in Portugal ook bent, het feest kan ieder moment losbarsten.

hotels

Hotels, Appartementen en vakantevilla's

Bij een mooie examenreis hoort een mooi appartement. Hiervoor hoef je niet lang te zoeken. Bij de meeste georganiseerde reizen kom je automatisch in een prachtig appartement of hotel terecht, maar je kunt ook zelf op zoek naar een goed verblijf. De appartementencomplexen hebben vrijwel zonder uitzondering een mooi zwembad. De fraaie lichte appartementen geven je de kans om optimaal van het mooie weer te genieten en doen je geen moment terugdenken aan de stressvolle examenperiode die je achter de rug hebt.

algemeen

Wat heeft Portugal jou te bieden?

Van een examenreis in Portugal kun je het allerbeste verwachten. Jij en je vrienden hoeven je geen moment te vervelen in de zonovergoten gebieden. Spectaculaire uitgaansgebieden worden drukbezocht door feestgangers. Daarnaast heeft Portugal zeer gezellige eettentjes en barretjes waar jullie kunnen genieten van de bijzondere Portugese keuken. Overdag kun je je ophouden op hagelwitte stranden waar je ook leuke actieve bezigheden kunt ontplooien, zowel op als naast het water. Kortom: in Portugal laat je de examens ver achter je en hoef je alleen maar te genieten van al het moois.

Tips & aanbiedingen

jeugd

Bespaar met uw examenreis op parken bij vliegveld Charleroi

Een vakantie starten vanaf Charleroi is vanwege de prijs vaak erg interessant. De Nederlandse reiziger weet zijn weg wel vaker te vinden naar vliegvelden over d...

Verre surfreis Europa

Hou je van adrenaline of ben je helemaal weg van de surf lifestyle? Dan is een surfvakantie echt wat voor jou. Binnen het aanbod van jongerenreizen is er onwijs...