Actieve examenreizen

vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 3 aanbieders
prijs al vanaf € 119,-
Wij vergelijken
examenreis aanbieders

Voor liefhebbers van actie: Actieve examenreizen!

Wanneer je net je examens hebt afgerond ontkom je er niet aan: een examenreis met je vrienden. Veel jongeren kiezen voor een jongeren zonvakantie waarbij ze niet veel meer doen dan feesten en zonnen. Ben je meer een avontuurlijk type? Dan is een actieve examenreis waarschijnlijk meer iets voor jou! Tijdens een actieve examenreis kun je alle kanten op: van een combinatie van feesten en actief bezig zijn in Kroatie; tot een vakantie vol met activiteiten in de Belgische Ardennen. Op deze pagina van Examenreis.net hebben wij alvast de beste reisaanbieders voor actieve jongerenreizen op een rijtje gezet!

Vergelijk direct alle actieve reizen


Informatie over actieve jongerenreizen

populair

Populaire reizen voor jongeren

Populaire bestemmingen voor actieve reizen zijn de Franse Pyreneeën, de Belgische Ardennen, Zweden en Kroatië. Deze gebieden bieden uitstekende omstandigheden om bijvoorbeeld te survivallen. Ga met je examen- en reisgenoten raften of kies voor een heerlijk middagje kayakken! Onze partners bieden goedkope actieve jongerenreizen aan naar deze gebieden. We raden je aan om op tijd te boeken want actieve jongerenreizen hebben vaak een maximum aantal deelnemers!

mountainbike

Wat kun je verwachten?

Je hebt een groot aantal mogelijkheden wanneer je kiest voor een actieve jongerenreis. Zo worden er surfkampen, survivalkampen en combinaties van zon- en actieve vakanties aangeboden. Op de kampen wordt bijvoorbeeld geraft, gemountainbiked, gekayakked, gekanood en gewandeld. Tijdens deze reizen heb je ook de mogelijkheid om de mooiste natuur van bijvoorbeeld Hongarije, Kroatië en de Ardennen te ontdekken! Kortom: Klinkt het voor jou als muziek in de oren om met leeftijdsgenoten die ook liefhebber zijn van actief bezig zijn de leukste outdoor activiteiten beleven? Dan is een actieve jongerenreis echt iets voor jou!

raften

Een examenreis op het water: heerlijk zeilen en surfen

Nergens kom je beter tot rust dan op het water. Het is niet verwonderlijk dat zeil- en surfvakanties zo populair zijn. Het Zuid-Europese klimaat is zeer geschikt om je dagen door te brengen op zee. Je kunt verblijven in surfcamps, waar je met je medesurfers kunt feesten in de plaatselijke bar. Overdag ben je lekker actief bezig en ’s avonds is er genoeg te beleven. Je kunt georganiseerde zeil- en surfreizen boeken als examenreis bij veel Nederlandse reisorganisaties.

Tips & aanbiedingen

jeugd

Bespaar met uw examenreis op parken bij vliegveld Charleroi

Een vakantie starten vanaf Charleroi is vanwege de prijs vaak erg interessant. De Nederlandse reiziger weet zijn weg wel vaker te vinden naar vliegvelden over d...

Verre surfreis Europa

Hou je van adrenaline of ben je helemaal weg van de surf lifestyle? Dan is een surfvakantie echt wat voor jou. Binnen het aanbod van jongerenreizen is er onwijs...