Vakantieverhalen

Wij vergelijken
examenreis aanbieders

Stuur jouw vakantieverhaal in en wij plaatsen hem op Examenreis.net!

Wil je jouw vakantieverhaal graag delen met de lezers van examenreis.net? We zijn op zoek naar de mooiste, leukste en spannendste vakantieverhalen die er te vinden zijn. Heb jij een vakantie ervaring die iedereen moet lezen? Heb je goede tips over discotheken, clubs en restaurants op een specifieke vakantiebestemming? Je verhalen zijn zeer welkom! Uiteraard kun je ook foto’s meesturen, deze plaatsen we ook.

Dus heb je een waanzinnige jongerenvakantie beleefd in een van de bekende vakantiebestemmingen? Schrijf er een mooi verhaal over (minimaal 300 woorden) en wie weet plaatsen we jouw verhaal op onze website. Je kunt mailen naar info@examenreis.net, vermeld daarin ook je leeftijd en waar je graag een vakantieverhaal of -ervaring over wilt schrijven. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je zelf niet schrijven maar ken je iemand die altijd wel goede verhalen kan vertellen? Stuur deze pagina dan door naar die vriend of vriendin. In de aanloop van de examenperiode zullen we met enige regelmaat nieuwe vakantieverhalen over jongerenreizen gaan plaatsen.

Als je het leuk vindt om met regelmaat voor deze website te schrijven is dat ook mogelijk; stuur ons dan ook een mailtje met een voorbeeld artikeltje (over jongerenreizen, bestemmingen of aanverwante vakantie gerelateerde zaken)

Examenreis top 5


Tips & aanbiedingen

jeugd

Bespaar met uw examenreis op parken bij vliegveld Charleroi

Een vakantie starten vanaf Charleroi is vanwege de prijs vaak erg interessant. De Nederlandse reiziger weet zijn weg wel vaker te vinden naar vliegvelden over d...

Verre surfreis Europa

Hou je van adrenaline of ben je helemaal weg van de surf lifestyle? Dan is een surfvakantie echt wat voor jou. Binnen het aanbod van jongerenreizen is er onwijs...