Examenreis Blanes

vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 4 aanbieders
prijs al vanaf € 119,-
Wij vergelijken
examenreis aanbieders

Klaar met je examens? Op naar Blanes!

Na je examens kun je alleen nog maar denken aan zon, zee, strand en feesten. Met andere woorden: na je examens kun je alleen nog maar denken aan Blanes. De Spaanse badplaats heeft alles om jouw examenreis onvergetelijk te maken.

In de periode na de eindexamens trekken veel scholieren eropuit om samen de stressvolle periode af te sluiten. Je vindt dan ook veel leeftijdsgenoten uit Nederland in het zonnige Blanes. Er zijn zelfs speciale uitgaansgelegenheden voor Nederlanders in het bruisende uitgaansleven van het pareltje van Spanje. Omdat je je onder landgenoten van jouw leeftijd bevindt, heeft het plaatsje een gemoedelijke en gezellige sfeer. Naast een bruisend uitgaansleven heeft Blanes je veel te bieden. Denk bijvoorbeeld aan prachtige stranden en leuke andere activiteiten.

Vergelijk hier de goedkoopste examenreizen


Informatie over de examenreizen naar Blanes

uitgaan

Hollandse taferelen in het uitgaansleven van Blanes

Blanes is een plaats waar gefeest wordt. Het heeft dan ook een divers uitgaansgebied. Blanes heeft een gezellig plein waar veel kroegen en discotheken gevestigd zijn. Er is voor elk wat wils. Wanneer je van gezellige kleine kroegjes houdt, kom je ruimschoots aan je trekken. Maar ook voor de echte feestganger zijn er grote discotheken waar je los kunt gaan. Het uitgaansleven is afgestemd op de Nederlandse vakantiegangers. Er zijn enkele leuke Nederlandse bars, zoals Gotcha, Arena, Hangover en Holland Beach House.

hotels

Heerlijk relaxen in je appartement

In Blanes zijn veel appartementen en hotels te vinden. Er zijn zelfs speciale complexen met appartementen die bestemd zijn voor examenreizen. Enkele bekende appartementencomplexen zijn Los Arcos, La Masia en Espronceda. Wanneer je bij een reisorganisatie je reis boekt, boek je je appartement in combinatie met leuke activiteiten. Ook bij je appartement hoef je je niet te vervelen. De voorzieningen in de appartementen in Blanes zijn perfect. Je kunt er bijvoorbeeld heerlijk relaxen op je kamer of bij het zwembad.

activiteiten

Iedere dag weer leuke activiteiten

Tijdens je examenreis in Blanes kun je de hele dag (en nacht) door leuke activiteiten ondernemen. De activiteiten kunnen overal plaatsvinden: op het strand, in het uitgaansgebied of elders. De traditionele kroegentocht is zeer in trek bij Nederlanders. Overdag kun je heerlijk bijkomen van de kroegentocht op een cruise. Hier kun je op een ontspannen wijze aan je gebronsde kleurtje werken. Je kunt echter ook kiezen voor actievere activiteiten op het water. In Water World vind je bijvoorbeeld de vetste glijbanen.

Tips & aanbiedingen

jeugd

Bespaar met uw examenreis op parken bij vliegveld Charleroi

Een vakantie starten vanaf Charleroi is vanwege de prijs vaak erg interessant. De Nederlandse reiziger weet zijn weg wel vaker te vinden naar vliegvelden over d...

Verre surfreis Europa

Hou je van adrenaline of ben je helemaal weg van de surf lifestyle? Dan is een surfvakantie echt wat voor jou. Binnen het aanbod van jongerenreizen is er onwijs...