Examenreis Sunny Beach

Wij vergelijken
examenreis aanbieders

De leukste examenreizen naar Sunny Beach

Bulgarije is een prima bestemming als je je zomervakantie graag low-budget houdt. De bekendste vakantiebestemming in Bulgarije is Sunny Beach, onder Nederlanders ook wel Zonnestrand genoemd. Dit is geen echte badplaats, want Zonnestrand ligt aan de binnenzee De Zwarte Zee. Toch heb je hier het idee dat je aan een gewoon strand ligt; het zandstrand is namelijk maar liefst acht kilometer lang, en je ziet alleen maar water tot aan de horizon. Golven zul je wel moeten missen. Dit wordt echter ruimschoots goedgemaakt door de zeer lage prijzen in Sunny Beach! In vergelijking met veel andere vakantiebestemmingen is Zonnestrand zeer goed te betalen. Bier is er goedkoop en ook cocktails en avondeten zijn minder duur dan in bijvoorbeeld Blanes en Chersonissos. Een biertje kost slechts 1 euro!

Omdat SunnyBeach dus niet duur is wordt deze vakantiebestemming steeds populairder onder “zuinige” Nederlandse jongeren! De feestcafes en Hollandse kroegen schieten dan ook als paddenstoelen uit de grond, maar voor wie niet van Hollandse feestmuziek en een après-ski sfeer houdt zijn er ook vette discotheken waar je de betere dance hoort. Een vakantie boeken naar Sunnybeach kan zeer voordelig via Beachmasters, houd hun website over Sunny Beach in de gaten voor aanbiedingen naar Zonnestrand; deze zijn er genoeg namelijk. Bij aankomst wordt je gelijk door de Beachmaster Crew opgevangen; zij vertellen je meteen wat de hotspots zijn en geven je tal van handige tips voor je vakantie.

Met Beachmasters naar Sunny Beach Bulgarije

Goedkoop naar Sunny Beach? Beachmasters heeft contacten met enkele goede hotels en appartementen, dus je gaat er én voordelig heen en kan ook nog eens voor weinig geld tukken in de betere appartementen. Er zijn kleine en grote appartementen waar je met je hele vriendenclub makkelijk in kan. Veel van deze hotels en appartementen zijn gloednieuw, omdat deze bestemming aan de Zwarte Zee nog helemaal in opkomst is. Zonnestrand Bulgarije staat garant voor een geweldig vette zomervakantie! Veel jongeren keren hier na hun eerste keer ook weer terug.

Uitgaan in Sunnybeach / Zonnestrand Bulgarije:

Naast gezellige Hollandse feestkroegen en après-ski-cafés barst het in SunnyBeach ook van de discotheken. Als je meer van dance en house houdt kun je hier dus ook zeker een mooie vakantie hebben. De bekendste discotheken en clubs in Zonnestrand zijn Den Glade Viking en Disco Orange. Echte house kun je vinden in Club Revolution, let hier vooral o het ubervette plafond. Al deze uitgaansgelegenheden liggen lekker centraal, dus je kunt na afloop rollend je hotelkamer in. Voor de fijnproevers is er een prima Mexicaans restaurant en ook een steakhouse, maar er zijn ook talloze snackbars waar je zeer goedkoop je eten kunt halen. Denk dan gewoon aan friet en kroketten. Bier drinken doe je in de Heineken House of in één van de (Nederlandse) kroegen als The Flying Dutchman. Uitgaan is dus erg veelzijdig in SunnyBeach.

Wat is er verder te doen in en rond SunnyBeach?

Als je er liever een dagje of 2 rustig op uittrekt kan dat ook: er zijn excursies naar de miljoenenstad Istanbul! Op zo’n dagtrip kun je kennismaken met de geweldige Turkse stad, ook hier is het prijsniveau erg laag, en je kunt in Istanbul supergoed shoppen! Andere activiteiten zijn de Dutch Night, De Cocktail Flirt Party, De Jeep-Safari en de Ralxing Cruise. Genoeg te doen dus. Vraag aan je reisleiding welke excursies er allemaal zijn en wat deze kosten. Nog wat info over de prijzen: de drankprijzen zijn laag: een biertje kost dus een euro, een cocktail gemiddeld 3 euro. Ook ontbijt en avondeten is zeer goed te betalen, vooral als je het bij pizza’s en snackvoer houdt. Zorg dat als je een taxi neemt je van tevoren een prijs afspreekt! Taxiritjes kunnen namelijk anders nogal eens kostbaar zijn.

Check deze intro video over SunnyBeach, zo krijg je een beetje te zien wat je zoal kunt verwachten tijdens deze jongerenvakantie. Succes met boeken en laat even weten hoe je vakantie of examenreis naar Sunnybeach was!

Ben je al eens met examenreis of vakantie naar deze badplaats geweest en wil je je ervaringen met de rest van onze lezers delen? Laat je reacties hier achter! Heb je tips aangaande clubs, discotheken, restaurants en kroegen; deze zijn zeer welkom. Zo help je andere vakantiegangers op weg tijdens hun eigen examenreizen.

Examenreis top 5


Tips & aanbiedingen

jeugd

Bespaar met uw examenreis op parken bij vliegveld Charleroi

Een vakantie starten vanaf Charleroi is vanwege de prijs vaak erg interessant. De Nederlandse reiziger weet zijn weg wel vaker te vinden naar vliegvelden over d...

Verre surfreis Europa

Hou je van adrenaline of ben je helemaal weg van de surf lifestyle? Dan is een surfvakantie echt wat voor jou. Binnen het aanbod van jongerenreizen is er onwijs...