Examenreis El Arenal

vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 4 aanbieders
prijs al vanaf €219,-
Wij vergelijken
examenreis aanbieders

Na je examen heerlijk naar El Arenal

Spanje is hot, letterlijk en figuurlijk. De heerlijk stralende zon verwarmt jaarlijks vele Nederlandse reizigers die hier komen genieten van hun welverdiende rust. Zeker wanneer je net je examens achter de rug hebt ben je wel toe aan een verzetje, maar ook aan leuke activiteiten en lekker relaxen. Spanje is bij uitstek een land waar je dit allemaal kunt doen. Een examenreis naar El Arenal is een garantie voor een toptijd. Vergeet die ellendige schoolbanken, vergeet de studie waar je binnenkort aan gaat beginnen en begroet de zon en meng je in het feestgedruis. El Arenal ligt op het prachtige eiland Mallorca, het eiland dat bekend staat als een heus partyeiland, de ideale plek om met je vrienden los te gaan.

Vergelijk hier de goedkoopste examenreizen naar El Arenal


Handige info over El Arenal

uitgaan

Barretjes, discotheken en lekkere terrasjes

Het uitgaansaanbod in El Arenal is groots te noemen. Omdat er veel toeristen komen, is de plaats verdeeld in verschillende gebieden die voor bezoekers uit een bepaald land zijn bedoeld. Zo is er naast een Nederlands gedeelte ook een gedeelte waar veel Engelsen te vinden zijn, en een regio voor Duitse bezoekers. In het uitgaansgebied heb je grote clubs waar de feesten uitbundig zijn (bijvoorbeeld BCM). Je kunt tijdens je examenreis in El Arenal echter ook de prachtige boulevard bezoeken of plaatsnemen op een van de vele leuke terrasjes.

hotels

Heerlijke verblijven

Examenreizen zijn tot in de puntjes verzorgde reizen met activiteiten en vervoer. Hier hoort een comfortabel verblijf bij. Hiervoor zit je in El Arenal wel goed. De appartementen in het zonovergoten plaatsje zijn luxueus en zeer geschikt om heerlijk tot rust te komen. Een duik in het zwembad behoort hierbij tot de mogelijkheden. Vanaf je appartement in Whala!Beach kijk je uit over de zee en het hotel Marina Playa da Palma is een topverblijf op de prachtige boulevard. Het is slechts een greep uit de vele fraaie verblijven in El Arenal.

activiteiten

Lol op het water en op het land

Aan leuke activiteiten heb je in El Arenal geen gebrek. Sterker nog, je vakantie lijkt (helaas) in een mum van tijd voorbij en het zal voelen alsof je nog niet van alle leuke dingen hebt kunnen genieten. Er zijn activiteiten die je op het water kunt doen, maar ook op het land. In de laatste categorie is de Jeepsafari een absolute aanrader. Verder kun je genieten van de fascinerende onderwaterwereld tijdens het duiken. ’S Avonds kun je losgaan op de partyboat of in club BCM.

Tips & aanbiedingen

jeugd

Bespaar met uw examenreis op parken bij vliegveld Charleroi

Een vakantie starten vanaf Charleroi is vanwege de prijs vaak erg interessant. De Nederlandse reiziger weet zijn weg wel vaker te vinden naar vliegvelden over d...

Verre surfreis Europa

Hou je van adrenaline of ben je helemaal weg van de surf lifestyle? Dan is een surfvakantie echt wat voor jou. Binnen het aanbod van jongerenreizen is er onwijs...