Nieuwsbrief

Wij vergelijken
examenreis aanbieders

Mis niks en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste examenreis aanbiedingen, de vetste bestemmingen en de mooiste feesten? Bezoek de websites van de grote reisaanbieders voor jongeren en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Je wordt dan per mail op de hoogte gehouden van nieuwe aanbiedingen en nieuwtjes over goedkope jongerenvakanties!

– Beachmasters ( bezoek hun website )
– GoGo ( bezoek hun website )

Ook vind je hier overzichten van de mooiste en goedkoopste examenreizen! Beachmasters, X-travel en Gogo brengen al jarenlang elke hoog- en laagseizoen weer jongeren naar hun favoriete jongerenreis vakantiebestemming! Zon, strand en feesten is gegarandeerd. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om niets te missen van aankomende nieuwtjes, en blijf zo op de hoogte van jouw favoriete strand- en feestbestemmingen.

Na het invullen van je e-mailadres moet je nog even de bevestigings-email openen en je akkoord geven. Uiteraard kun je je ten alle tijden weer afmelden voor deze nieuwsbrieven. In de nieuwsbrief vind je een afmeldlinkje zodat je ervoor kunt zorgen dat je geen nieuws meer in je inbox krijgt. Deze reisorganisaties zorgen voor een jongerenreis die je nooit zult vergeten! Alle populaire jongerenreizen bestemmingen staan op hun site. Veel plezier op je goedkope strandvakantie en vergeet geen kaartje te sturen als je via de nieuwsbrief geboekt hebt! Nieuwe jongerenreizen via de mail, hoe makkelijk wil je het hebben?

Leuk? Klik op het Facebook icoontje om dit te Liken, en help daarmee onze website!

Examenreis top 5


Tips & aanbiedingen

jeugd

Bespaar met uw examenreis op parken bij vliegveld Charleroi

Een vakantie starten vanaf Charleroi is vanwege de prijs vaak erg interessant. De Nederlandse reiziger weet zijn weg wel vaker te vinden naar vliegvelden over d...

Verre surfreis Europa

Hou je van adrenaline of ben je helemaal weg van de surf lifestyle? Dan is een surfvakantie echt wat voor jou. Binnen het aanbod van jongerenreizen is er onwijs...