Na je examens direct op reis in alle luxe

Wij vergelijken
examenreis aanbieders

Kies voor een luxe jongerenvakantie voor een goedkope prijs

De examenperiode is altijd een enorm stressvolle periode. Niets is lekkerder om direct na je laatste examen op reis te gaan en alle stress te vergeten, even je gedachten op iets heel anders. Elk jaar gaan duizenden Nederlandse jongeren direct na het examen op reis.

Het hangt af van je interesses maar de één kiest voor een feestvakantie terwijl iemand anders juist lekker wil relaxen naar een drukke periode met leren en heel veel stress. Gelukkig is het aanbod zonvakanties voor jongeren enorm en is er voor iedereen een geschikte vakantiebestemming te boeken. Als je direct na je examens op vakantie wilt gaan, doe je er verstandig aan om al vroeg een reis te boeken naar de gewenste bestemming. Het aanbod aan jongerenvakanties is niet oneindig groot en helemaal omdat de periode direct na de examens enorm geliefd zijn, kun je beter iedereen voor zijn en nu al je jongerenvakantie 2015 boeken.

Het ligt er wel aan wat voor een soort jongerenvakantie je wilt gaan beleven. Wil je alleen maar feesten dan kun je beter zo snel mogelijk een reis boeken met klasgenootjes of met vrienden en vriendinnen. Het is ook mogelijk dat je helemaal geen zin hebt in een feestvakantie dan kun je ook op een luxe reis gaan met vrienden of vriendinnen. Echt helemaal tot rust komen in een luxe en modern resort waar het je aan niets zal ontbreken. Zie je zo’n luxe jongerenvakantie voor 2015 wel zitten?

Pakketreis of zelf de reis samenstellen

Als student zijnde heb je natuurlijk geen groot budget en wil je het liefst zo goedkoop mogelijk naar een droombestemming. Als je heel goed gaat zoeken kun je heel goedkoop naar de bestemming van je dromen. Nederlandse reisorganisaties bieden altijd pakketreizen aan, waarbij je vliegticket, transfer en accommodatie inbegrepen zijn. Maar je kunt ook zelf je reis samenstellen en dan kun je in sommige gevallen veel goedkoper uit zijn dan wanneer je een pakketreis boekt. Maar dan moet je wel alles zelf regelen en moet je ook een taxi regelen van de luchthaven naar de accommodatie. Dit is niet voor iedereen wenselijk en vaak zijn ouders ook niet blij als je zelf alles moet regelen, tenzij je al heel zelfstandig bent. De meeste studenten kiezen en blijven daarom bij een pakketreis omdat dit veel makkelijker is.

Bestemmingen voor een luxe jongerenvakantie

Het is niet vanzelfsprekend dat je als student op een luxe reis gaat maar als het bijna even veel kost als een jongerenreis waar alleen maar gefeest word kun je net zo goed een luxe vakantie boeken. Er zijn ontzettend veel bestemming waar je naar toe kunt gaan voor een luxe vakantie. Wat te denken van Turkije, Gran Canaria, Griekenland of de Kaapverdische eilanden of een jongerenvakantie naar Blanes! Als je op tijd begint met zoeken naar een goedkope luxe jongerenvakantie dan is het zeker niet ondenkbaar dat je naar één van deze mooie bestemmingen kunt gaan. Hoe eerder je namelijk een vakantie boekt naar één van deze bestemmingen hoe goedkoper de reis zal zijn.

Daarbij komt kijken dat je als student in een gunstige periode reist want de prijzen zijn dan stukken lager dan wanneer je een paar weken later zal vertrekken. Wil je goedkoop op vakantie direct na je examens boek nu al vast je examenreis voor 2015!

Verblijf in een 5 sterren hotel voor een betaalbare prijs

Heb je absoluut geen zin om in een appartement te verblijven of in een hotel met maar twee sterren. Dan is een luxe reis echt iets voor jou. In Turkije kun je bijvoorbeeld al voor een prikkie in een 5 sterren resort verblijven op basis van all inclusive. Geniet van een onbezorgde vakantie in alle luxe, niets is lekkerder dan helemaal tot rust te komen naar een stressvolle periode. Een luxe jongerenreis wil niet zeggen dat er niet gefeest kan worden, want ook in Turkije zijn er voldoende mogelijkheden om een avond lekker te gaan stappen.

Je hoeft natuurlijk niet iedere avond de stad in te duiken maar het is wel lekker om een avondje het moderne en luxe resort te vervangen voor het bruisende nachtleven in bijvoorbeeld Marmaris. Op dit weblog vind je meer info over Marmaris

Kwaliteit van de accommodatie vinden jongeren heel belangrijk

Uit recent onderzoek van een vakantiewebsite is naar voren gekomen dat jongeren heel veel waarde hechten aan de accommodatie. Het is niet altijd vanzelfsprekend dat de accommodatie er precies het zelfde als de foto eruit ziet. Kijk altijd goed welke kamer staat afgebeeld want de meeste reisorganisatie hebben foto’s van junior suites op de website staan. Wil je zeker weten of de accommodatie eruit ziet zoals op de foto, dan kun je het beste de officiële website van het hotel opzoeken en om de verschillende kamers nader te bekijken.

Bronnen: http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/schoolvakanties/schoolvakanties-2014-2015 en http://www.allinclusivevakantie.com/

Examenreis top 5


Tips & aanbiedingen

jeugd

Bespaar met uw examenreis op parken bij vliegveld Charleroi

Een vakantie starten vanaf Charleroi is vanwege de prijs vaak erg interessant. De Nederlandse reiziger weet zijn weg wel vaker te vinden naar vliegvelden over d...

Verre surfreis Europa

Hou je van adrenaline of ben je helemaal weg van de surf lifestyle? Dan is een surfvakantie echt wat voor jou. Binnen het aanbod van jongerenreizen is er onwijs...