GoGo Jongerenvakanties België

Wij vergelijken
examenreis aanbieders

Bekijk hier de jongerenvakantie voor de Vlaamse bezoekers

Voor al onze Vlaamse bezoekers die in groten getale via google binnenkomen schrijven we ook een stukje over GoGo België. Waar veel Belgen niet zitten te wachten op drommen Hollanders is Gogo België een geweldige aanbieder van vakanties alleen voor Vlaamse jongeren. UPDATE: Gogo biedt geen reizen meer aan in Belgie, bezoek als alternatief. Daar staan momenteel maar liefst 161 reizen naar de meest uiteenlopende jongeren bestemmingen. Vaak zijn er speciale promoties waardoor jullie vrienden- of vriendinnengroep nóg goedkoper op vakantie kan. Ook voor een examenreis in de zomer kun je hier geweldige vakanties vinden.

Voor toffe strandvakanties kun je dus zeker hier terecht. De meest populaire strandbestemmingen zijn Chersonissos, dat je misschien wel kent van het Nederlandse TV-programma OhOh Cherso, Lloret de Mar, Salou, Blanes, Argeles sur Mer, Rimini en de diverse badplaatsen in Kroatië. Verder is SunnyBeach / Zonnestrand in Bulgarije zeer het overwegen waard als je een niet al te groot budget hebt; deze Bulgaarse bestemming die aan een groot meer ligt is in verhouding erg voordelig, en het prijsniveau daar is ook relatief laag. Dit geldt ook voor Medulin, Rovinj en Porec in Kroatië. Spanje is dan net weer wat duurder, maar ook zeer te overzien. Ibiza is echter wel echt duur, en alleen voor de kapitaalkrachtige Vlaamse jongeren weggelegd.
Gogo België biedt zowel busreizen als vliegvakanties aan, afhankelijk van de gewenste bestemming. Op de site kun je heel makkelijk een selectie maken van de bestemmingen die voor jou en je vrienden in aanmerking komen, het soort vervoer, de kosten en de reisduur (variërend van ongeveer 5 dagen tot 2 weken). Verder kun je kiezen of je gebruik wilt maken van een tent, hotel of een eigen appartement. Ook is er keuze uit All-Inclusive arrangementen, verblijf op basis van logies. Feest is sowieso gegarandeerd met de diverse GoGo Partypaketten. Met een partypakket ben je verzekerd van allerlei activiteiten, zoals kroegentochten, party’s en excursies. Bij het boeken is zo een partypakket goedkoper dan ter plaatse, dus als je zeker weet hier gebruik van te willen maken kun je het best gelijk zo’n pakket aanschaffen.

De interne GoGo score geeft ook nog eens aan hoe populair de verschillende jongerenreis bestemmingen zijn. Zo zijn er 5 verblijfplaatsen die een 9 scoren, je vindt deze hotels en appartementen in Rimini, Chersonissos, Salou en het Turkse Alanya. Door met de verschillende criteria te spelen kom je vanzelf tot jullie meest geschikte vakantiebestemming!

Niet alle jongens en meiden zijn er op uit om alleen maar te zuipen en te versieren tijdens hun vakantie; daarom worden er ook tal van excursies georganiseerd die je ter plaatse of vooraf kunt boeken. Denk hierbij aan catamaran cruises, jeepsafaris, dagjes weg naar een plaatsje in de omgeving et cetera. De reisleiding kan je precies vertellen wat de mogelijkheden zijn. Tussen de vakantie bestemmingen zijn er nogal wat verschillen in prijsniveau ter plaatse. Zo kost een biertje in Sunny Beach een stuk minder dan een biertje in bijvoorbeeld Blanes. Ook de prijzen van cocktails, avondeten en entrees voor clubs kunnen nogal uiteen liggen; informeer je dus goed als je je vakantie goedkoop wilt houden! Als je al eens mee bent geweest met GoGo Tours België naar één van deze badplaatsen zijn we erg benieuwd naar jouw ervaringen! Wat is jouw favoriete vakantiebestemming? Wat vind je van het prijsniveau in deze jongeren-oorden en wat zijn de beste clubs en discotheken die je meegemaakt hebt? Alles wat je kwijt wil is welkom!

Als je deze site leuk vindt waarderen we het zeer als je ons deelt met je vrienden, bijvoorbeeld via Facebook of Twitter. Zo kunnen wij nog meer tijd aan het schrijven over jongerenvakantie-bestemmingen besteden.

Examenreis top 5


Tips & aanbiedingen

jeugd

Bespaar met uw examenreis op parken bij vliegveld Charleroi

Een vakantie starten vanaf Charleroi is vanwege de prijs vaak erg interessant. De Nederlandse reiziger weet zijn weg wel vaker te vinden naar vliegvelden over d...

Verre surfreis Europa

Hou je van adrenaline of ben je helemaal weg van de surf lifestyle? Dan is een surfvakantie echt wat voor jou. Binnen het aanbod van jongerenreizen is er onwijs...