Goedkope reisverzekering voor jongeren

Wij vergelijken
examenreis aanbieders

Een reisverzekering: slim op vakantie!

Als je op vakantie gaat naar één van de populaire jongerenvakantie bestemmingen en liever geen risico neemt met je koffers en andere waardevolle spullen zoals iPhones, iPads, iPods, foto- of videocamera´s is het slim een vakantie verzekering af te sluiten. Zonder zorgen op jongerenreis en je bent goed verzekerd tegen ongelukken en diefstal! Zorg dat je geen kater van je vakantie krijgt!
Een kort- of langlopende reisverzekering voor jongeren hoeft, zeker voor de strandbestemmingen binnen Europa, niet erg duur te zijn. Als je erg veel op reis gaat is het wellicht handig een doorlopende reisverzekering te nemen in plaats van een kortlopende reisverzekering waarbij je alleen tijdens je examenreis of jongerenvakantie verzekerd bent. Je zou ook nog aan een annuleringsverzekering kunnen denken, als je ineens niet meer met je vrienden mee op vakantie kunt. Je krijgt dan, onder voorwaarden een deel van de reissom terug. Een goede verzekeraar voor reisverzekeringen tijdens jongerenreizen is Europeesche Verzekeringen, specialist in kortlopende en langlopende reisverzekeringen.

Let altijd goed op de voorwaarden en op wat wel en niet meeverzekerd is. Een reisverzekering tijdens examenreizen valt wel aan te bevelen omdat er bijvoorbeeld binnen hotels nogal eens wat onderling gejat wordt. Ook diefstal van geld en pasjes in de gemiddelde badplaats is niet heel relaxed, om nog maar te zwijgen over je telefoon of fototoestel. Een goedkope reisverzekering voor jongeren vind je bij Europeesche Verzekeringen.

Een goede reisverzekering is goedkoop, óók voor jongeren, en verzekert je tegen de meest gangbare zaken die tijdens je vakantie kunnen gebeuren. Zonder zorgen op strandvakantie!

Examenreis top 5


Tips & aanbiedingen

jeugd

Bespaar met uw examenreis op parken bij vliegveld Charleroi

Een vakantie starten vanaf Charleroi is vanwege de prijs vaak erg interessant. De Nederlandse reiziger weet zijn weg wel vaker te vinden naar vliegvelden over d...

Verre surfreis Europa

Hou je van adrenaline of ben je helemaal weg van de surf lifestyle? Dan is een surfvakantie echt wat voor jou. Binnen het aanbod van jongerenreizen is er onwijs...