Deel jouw vakantie-idee met je vrienden!

Wij vergelijken
examenreis aanbieders

Waar ga jij het liefst naar toe?

Wie van jullie vriendengroep bepaalt waar jullie dit jaar op vakantie gaan? Of hebben jullie het hier vorige vakantie al over gehad? Als jullie nog geen concrete plannen hebben kun jij de eerste zijn die met hét vakantie-idee van deze zomer komt. Laat als eerste aan jouw vrienden en vriendinnen weten waar jij deze zomer het liefst helemaal los gaat. Wordt het een Spaanse Costa, toch Chersonissos of houd je het liever wat dichter bij huis?

lees meer over deze bestemmingen en share het artikel over díé badplaats waar jij het liefst naar toe gaat deze zomer alvast met je reisgenoten. Wie weet boeken jullie dan snel de reis die jij in gedachten hebt! Kies uit de volgende bestemmingen. Staat jouw droomvakantie er niet bij? Laat een bericht achter in de reacties en wij proberen zo snel mogelijk een stuk over jou favo strandvakantie te schrijven. Hoe meer links & likes wij op Facebook, Twitter en Hyves krijgen, hoe meer tijd wij kunnen besteden aan deze website. Je helpt dus niet alleen je vrienden aan jou vakantiewens, maar helpt onze site ook nog eens een keer.

Spanje: Blanes | Mallorca
Italie: Rimini |
Griekenland: Chersonissos Kreta |
Nederland: Terschelling | Renesse
Bulgarije: Sunny Beach |

Tot slot vind je op deze pagina alle overige jongerenvakantie bestemmingen, zoals Porec, Rovinj, Lloret enzovoort.

Door deze pagina zélf te sharen op Facebook, Hyves en Twitter roep je natuurlijk je vrienden op precies hetzelfde te doen; zo komen jullie samen tot de meest geschikte vakantiebestemming voor jullie vriendengroepje.

Examenreis top 5


Tips & aanbiedingen

jeugd

Bespaar met uw examenreis op parken bij vliegveld Charleroi

Een vakantie starten vanaf Charleroi is vanwege de prijs vaak erg interessant. De Nederlandse reiziger weet zijn weg wel vaker te vinden naar vliegvelden over d...

Verre surfreis Europa

Hou je van adrenaline of ben je helemaal weg van de surf lifestyle? Dan is een surfvakantie echt wat voor jou. Binnen het aanbod van jongerenreizen is er onwijs...