Bespaar met uw examenreis op parken bij vliegveld Charleroi

Wij vergelijken
examenreis aanbieders

Vlieg vanaf Charleroi naar jouw jongeren bestemming!

Een vakantie starten vanaf Charleroi is vanwege de prijs vaak erg interessant. De Nederlandse reiziger weet zijn weg wel vaker te vinden naar vliegvelden over de landsgrenzen heen. Zo wordt er niet alleen vanaf Charleroi Airport veel gevlogen maar ook vanaf Düsseldorf Airport, Weeze Airport en Brussel Zaventem. Het nadeel van Charleroi Airport zit hem in het feit dat het vliegveld niet gemakkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer. Vandaar dat veel reizigers kiezen voor het parkeren van hun auto bij het vliegveld. Wie zich vooraf oriënteert kan hierbij veel geld besparen. Wij hebben ons laten inspireren door de website van Vliegenenparkeren. Via hen kunt u een parking reserveren bij Charleroi Airport.

Gemakkelijk en goedkoop parkeren bij Charleroi Airport

Parkeren bij Charleroi Airport is om diverse redenen veel aantrekkelijker om te doen bij een van de aanbieders rondom het vliegveld. Zoals hier op de afbeelding te zien is liggen de parkings van het vliegveld zelf net zo dicht bij als de ‘omliggende’ parkings. Echter, betaald u bij de parkings rondom Charleroi fors minder voor een parkeerplaats. Parkeren Brussel Charleroi is bij P1 dubbel zo duur en bij P3 moet u rekening houden met €10. Terwijl u bij P3 nog verder van het vliegveld parkeert dan bijvoorbeeld Eco Park.

De belangrijkste tip!

Wie goed voorbereid is bespaard gemakkelijk het meeste geld. Reserveer daarom uw parking vooraf want de goedkoopste opties zijn vanzelfsprekend het snelst vol geboekt. Wie slim is oriënteert zich vooraf en heeft met 10 minuten tijd zo €40 verdient en die kunt u weer uitgeven tijdens uw vakantie! Charleroi parkeren is met deze tip gemakkelijk goedkoop geregeld! Bekijk hier ook enkele aanbiedingen voor uw leukste examenreis.

Examenreis top 5


Tips & aanbiedingen

jeugd

Bespaar met uw examenreis op parken bij vliegveld Charleroi

Een vakantie starten vanaf Charleroi is vanwege de prijs vaak erg interessant. De Nederlandse reiziger weet zijn weg wel vaker te vinden naar vliegvelden over d...

Verre surfreis Europa

Hou je van adrenaline of ben je helemaal weg van de surf lifestyle? Dan is een surfvakantie echt wat voor jou. Binnen het aanbod van jongerenreizen is er onwijs...