Examenreis Moliets

vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 3 aanbieders
prijs al vanaf € 139,-
Wij vergelijken
examenreis aanbieders

Examenreis: mooi, mooier, Moliets

Wellicht denk je bij een examenreis niet direct aan Frankrijk. Dit is niet terecht. De schitterende badplaats Moliets is bijvoorbeeld een plaats waar je volledig los kunt gaan op de meest waanzinnige feesten. Moliets is om meerdere redenen het pareltje van Frankrijk als het aankomt op examenreizen. Het warme Moliets is een waar surfparadijs, dus ideaal voor sportievelingen. Je kunt hier tevens andere watersporten beoefenen of gewoon relaxen op het strand. In het gezellige dorpje zijn vele bars en uitgaansgelegenheden. Je kunt er bovendien heerlijk eten in een van de sfeervolle restaurantjes die het dorp rijk is. Ondertussen kijk je uit over de prachtige kust. Met je vrienden heb je hier de tijd van je leven, een tijd die je wel verdiend hebt na alle geleverde examenarbeid.

Vergelijk alle examenreizen naar Moliets bij deze reisbureaus


Info over Moliets

uitgaan

De tijd vliegt voorbij in het uitgaansleven

Moliets is meer dan alleen een surfparadijs. In het dorp heb je discotheken, bars en mooie restaurantjes. Wanneer je met je vrienden lekker al je zorgen achter je wil laten op je examenreis, dan kun je heerlijk stappen in dit zonnige gebied aan de Franse kust. Het uitgaansgebied is berekend op de komst van vele jongeren. Dit merk je aan alles. Wanneer je een bezoekje brengt aan de bar l’ Open beland je bij de leukste feestjes met livemuziek en goedkope drankjes.

activiteiten

Verblijven in surfcamps of mooie appartementen

In Moliets bevind zich een beachcamp waar je kunt verblijven met je vrienden. Dit lijkt een gezellig dorpje op zich, met verschillende sportfaciliteiten en een eigen bar. Je kunt hier in tentjes slapen, maar er zijn ook luxueuzere ‘sheddies’. Huur je liever een appartement of een hotel met je vrienden? Dat kan. Wanneer je je echt de koning te rijk wilt voelen, kun je zelfs een grote villa huren. Les Villas Club Royale is een perfect voorbeeld van een toplocatie: een groot huis met zwembad onder de Franse zon.

Tips & aanbiedingen

jeugd

Bespaar met uw examenreis op parken bij vliegveld Charleroi

Een vakantie starten vanaf Charleroi is vanwege de prijs vaak erg interessant. De Nederlandse reiziger weet zijn weg wel vaker te vinden naar vliegvelden over d...

Verre surfreis Europa

Hou je van adrenaline of ben je helemaal weg van de surf lifestyle? Dan is een surfvakantie echt wat voor jou. Binnen het aanbod van jongerenreizen is er onwijs...