Examenreis Frankrijk

vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 4 aanbieders
prijs al vanaf € 139,-
Wij vergelijken
examenreis aanbieders

Na je examens naar Frankrijk, bien sûr

Wat een opluchting, je examens zitten erop. Dit moet natuurlijk gevierd worden met je klasgenoten en vrienden. Examenreizen zijn een garantie voor veel lol, spektakel en dolle feesten. Veel feestgangers kiezen voor de bekende uitgaansgebieden in Spanje of Griekenland. Voor een examenreis kun je echter ook terecht in Frankrijk. Frankrijk heeft namelijk veel te bieden, ook voor jongeren. Ook hier kun je lekker feesten en ook hier is het klimaat heerlijk. In het prachtige Moliets kun je de leukste feesten bezoeken, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een avontuurlijke roadtrip door Frankrijk waarbij je het populaire Argeles-sur-Mere aandoet. Er zijn georganiseerde examenreizen die je naar mooie locaties brengen en die ervoor zorgen dat je je geen dag hoeft te vervelen. Alles wordt voor je geregeld. Het enige wat jij hoeft te doen is feesten en genieten!

Bestemmingen in Frankrijk

informatie

Waarom Frankrijk?

  • Kies voor de zon en ga naar Angeles Sur Mer! Een leuke bestemming om te feesten.
  • Dichtbij, en erg goedkoop met de bus
  • Ga naar Moliets en geniet van heerlijke surfkampen!

Vergelijk alle reisorganisaties met examenreizen


bestemmingen

Argelès sur Mer, Lacanau Ocean en meer

Frankrijk heeft meerdere plaatsen waar ieder jaar vele jongeren de leukste feestjes bezoeken. Argelès sur Mer en Lacanau Ocean zijn hiervan goede voorbeelden. Het zijn zeer populaire bestemmingen waar men gespecialiseerd is in het vermaken van goedgemutste jongeren. Er zijn echter meer plaatsen in Frankrijk waar minstens net zo veel te beleven is als in Rimini, Lloret de Mar of Chersonissos. In Moliets tref je bijvoorbeeld prachtige stranden en een bruisend uitgaansleven. Ook de speciale jongerencampings in Frankrijk zijn zeer de moeite waard.

hotels

Appartement, villa, of toch een camping?

Voor een examenreis zijn er vele opties in Frankrijk. Je hebt de keuze uit diverse soorten verblijfplaats. Van luxe villa’s tot gezellige appartementjes. Wanneer je met een groep vrienden bent, is een van de vele jongerencampings ook een zeer leuk alternatief. Het zijn campings waar je makkelijk vrienden maakt, mede omdat er veel activiteiten worden georganiseerd. Voor leuke feesten hoef je bij wijze van spreken niet van de camping af. In de kustgebieden zijn er fantastische appartementen beschikbaar aan het strand.

algemeen

Alle verwachtingen worden overtroffen

Hoe hoog je verwachtingen ook zijn, bij een examenreis naar Frankrijk worden deze verwachtingen overtroffen. Frankrijk is zo divers, dat je overal plezier hebt. Een roadtrip door Frankrijk, een jongerenvakantie in Angeles Sur mer, het is allemaal mogelijk! Aan de kustgebieden heb je geweldige uitgaansgebieden en hagelwitte stranden. Hier liggen schitterende kleine dorpjes waar je terecht kunt voor de gekste feesten. De actieve examenreiziger kan de vetste watersporten beoefenen en ook de cultuurliefhebber kan ruimschoots aan zijn trekken komen in de idyllische plaatsjes. De jongerenreizen naar Frankrijk zijn relaxed, actief en zonovergoten.

Tips & aanbiedingen

jeugd

Bespaar met uw examenreis op parken bij vliegveld Charleroi

Een vakantie starten vanaf Charleroi is vanwege de prijs vaak erg interessant. De Nederlandse reiziger weet zijn weg wel vaker te vinden naar vliegvelden over d...

Verre surfreis Europa

Hou je van adrenaline of ben je helemaal weg van de surf lifestyle? Dan is een surfvakantie echt wat voor jou. Binnen het aanbod van jongerenreizen is er onwijs...