Examenreis overzicht 2016: Alle Jongerenvakanties!

Wij vergelijken
examenreis aanbieders

Vergelijk hier de goedkoopste examenreizen voor 2016!

De zomer staat weer voor de deur en het wordt tijd voor jou en je vrienden en vriendinnen om een vette jongerenreis te boeken! Waar ga jij met je examenreis 2016 heen? Helemaal los tijdens de zomervakantie met jouw vriendengroep  in één van de vele strand- en feestbestemmingen in Spanje, Griekenland, Kroatië, of gewoon lekker in Renesse of op Terschelling. Jouw Examenreis 2016 moet gewoon perfect zijn!

Je vindt hier alles wat je wil weten over deze jongerenreizen, zoals clubs, prijzen, reisorganisaties en excursies. Kies met je vrienden je vakantiebestemming van 2016 en bekijk Youtube video’s van de verschillende Costa’s. Jouw vakantie of examenreis zoals jij hem wil. Op vakantie na de zeer stressvolle periode van examens. Keihard leren is nu voor een paar maanden verleden tijd. Geniet van de vrije weken en boek een examenreis! Misschien wel de eerste keer dat je met vrienden op vakantie gaat, zo’n jongerenreis is een moment om nooit te vergeten!

Zeker niet als je een goed voorbereide keuze maakt bij het kiezen van je goedkope examenreis of jongerenvakantie. Kijk dus van te voren welk gebied bij jullie vriendenclubje past. Alleen maar stappen en bleker thuiskomen dan je vertrok? Overdag slapen, ’s nachts leven? Of een combinatie waarbij je overdag ook nog allerlei activiteiten (lees: zonnen) probeert deel te nemen… Jullie kiezen zelf! Kijk rond op de website en zie welke soorten goedkope jongerenvakanties en examenreizen er beschikbaar zijn en welke feestvakantie voor jullie de meest geschikte is! Examenreis.net vergelijkt goedkope feestvakanties voor jongeren die net hun eindexamen gedaan hebben en zin hebben in een hete zomer! Cheap ass jongerenreizen naar Italië, Spanje, Kroatië, Griekenland (Kos, Kreta) en binnen Nederland.

Examenreis 2016: De mooiste examenreizen en jongerenvakanties!

De drie beste reisorganisaties voor jongeren zijn natuurlijk GOGO, X-Travel en niet te vergeten Beachmasters, die er elke jongerenreis weer een spetterend feest vol zon en strand van weten te maken. Hun jarenlange ervaring zorgt voor niet te vergeten vakantie-ervaringen. Goedkoop een jongerenvakantie boeken doe je met de grote jongerenreis organisaties:

– Beachmasters ( bezoek hun website )
– GoGo ( bezoek hun website )

Elk jaar weer kiezen meer examenkandidaten om gelijk na hun eindexamen even helemaal los te gaan in afwachting van hun uitslag. Al jaren zijn de Spaanse Costa’s, Rimini en de Griekse party-eilanden hierin favoriet. Examenreis.net bespreekt alle zonbestemmingen voor examenreizen en geeft je tips hoe je je vakantie zo leuk en goedkoop mogelijk kunt houden. Dé meest populaire examenreis is de Beachmaster Springbreak Lloret, die dit jaar voor de tweede keer georganiseerd wordt. We hebben er op deze pagina meer over geschreven; hier vind je onder andere de data en het programma van de Spring Break.

Al een rijbewijs? Bekijk dan eens de mogelijkheden op te parkeren op Schiphol bij onze partner 24/7 ParkerenSchiphol.nl.

Leuk? “Like” onze website op Facebook zodat we nog veel meer kunnen blijven schrijven over jongerenvakanties en examenreizen! Wij hebben in elk geval weer zin in de vakantie van 2016 en gaan bijna boeken! Waar gaan jullie dit jaar naar toe als examenreis? Vergeet ook niet op de poll te stemmen; we proberen te achterhalen wat de meest populaire jongerenvakanties zijn. Fijne vakantie!

Examenreis top 5


Tips & aanbiedingen

jeugd

Bespaar met uw examenreis op parken bij vliegveld Charleroi

Een vakantie starten vanaf Charleroi is vanwege de prijs vaak erg interessant. De Nederlandse reiziger weet zijn weg wel vaker te vinden naar vliegvelden over d...

Verre surfreis Europa

Hou je van adrenaline of ben je helemaal weg van de surf lifestyle? Dan is een surfvakantie echt wat voor jou. Binnen het aanbod van jongerenreizen is er onwijs...