Examen Surftrip Mimizan 2017

Wij vergelijken
examenreis aanbieders

Surfen in Mimizan, de ideale examenreis!

Kom na je examens surfen, chillen en feesten in het tofste surfdorp van Europa: Mimizan! Van 26 mei t/m 3 juni organiseren wij voor jou een te gekke week vol ‘Surf, Music & Chill’ in het zonovergoten Zuid-Frankrijk.

Mimizan ligt aan de Franse Atlantische westkust en heeft mooie zandstranden, hoge duinen en in het dorp is genoeg te doen! Hier kun je lekker losgaan in verschillende surfbarretjes of in de beruchte nachtclub ‘Bar Americain’. Ook zijn er in het gezellige centrum vele leuke surf shops, een bazaar, (cocktail)bars en heerlijke restaurants. De golven in Mimizan zijn bovendien echt fantastisch voor iedere surfer of je nou beginner bent of gevorderd.

surfkamp

Op het camp zelf vind je een grote ‘Chill Out’ met lounge- en hangmat plekken, een ‘Open Mic-night’, ontspannende yogasessies, cocktailparty’s, professionele surflessen, de O’Neill Surf Contest, beachvolleybal, de beste surfboards, bodyboards, skimboards en SUP-boards. Leer longboarden met de skate-longboards of neem een clinic en ‘hit the skatepark’ met onze poolboards. Ontwaak rustig en schuif aan bij het uitgebreide ontbijtbuffet en sluit je stranddag af met ons heerlijk verse ‘surf-food’.

mimizan surfkamp

Al vanaf € 285,- boek je deze week incl. accommodatie en reis! O’Neill Surfcamp Mimizan is ‘The Original’, al sinds 1991, dus kies voor de beste! ‘Surf, Music, Chill’.

Meer weten? Surf snel naar onze website www.surflife.nl/surfcamp-mimizan

Examenreis top 5


Tips & aanbiedingen

jeugd

Bespaar met uw examenreis op parken bij vliegveld Charleroi

Een vakantie starten vanaf Charleroi is vanwege de prijs vaak erg interessant. De Nederlandse reiziger weet zijn weg wel vaker te vinden naar vliegvelden over d...

Verre surfreis Europa

Hou je van adrenaline of ben je helemaal weg van de surf lifestyle? Dan is een surfvakantie echt wat voor jou. Binnen het aanbod van jongerenreizen is er onwijs...