Beach Masters Jongerenvakanties

Wij vergelijken
examenreis aanbieders

Bekijk hier de goedkoopste jongerenreizen

Beach Masters jongerenreizen is als sinds jaar en dag dé specialist als het gaat om goedkope jongerenvakanties naar de zon en naar het strand. Een vakantie met Beachmasters staat garant voor feest, spanning en de vetste stranden en clubs. Beach Masters organiseert ter plaatse ook clubavonden en kroegentochten en belooft jou een supervette feestvakantie! Ontdek het bruisende nachtleven van de beste feestlokaties in Europa tijdens de Beach Masters Clubtours. Veel zon en strand zijn natuurlijk vanzelfsprekend, net als de lekkere jongens en meiden die óók via Beachmasters of een jongerenvakantie reisorganisatie geboekt hebben. Ook kun je deelnemen aan de verschillende excursies die er georganiseerd worden.

Bestemmingen en Aanbiedingen Beach Masters

Deze reisorganisatie gaat natuurlijk ook naar alle bekende feestbestemmingen, een volledig overzicht vind je op de Beachmaster Site, maar een voorproefje van wat Beachmasters voor goedkope jongerenvakanties te bieden heeft: Chersonissos, Lloret de Mar, Salou, Blanes, Canarische Eilanden, Mallorca, Porec en Zonnestrand / Sunny Beach Bulgarije.
Het is slim om voor de goedkoopste reis alle grote aanbieders van jongerenreizen te bekijken. Dit zijn de grootste en goedkoopste:

– Beach Masters ( kijkje nemen op de website )
– GoGo ( kijkje nemen op de website )

Beachmasters trekt vooral jongeren aan die net eindexamen hebben gedaan en zin hebben om flink los te gaan en te feesten in een zonovergoten badplaats. De prijzen zijn laag, dus als je graag goedkoop op vakantie wil ben je hier aan het juiste adres. Check ook altijd de beroemde Beach Master aanbiedingen als je echt voor ene dubbeltje op de eerste rang wilt zitten!

Springbreak Lloret is natuurlijk een beroemde activiteit, als je net je eindexamen hebt gehaald wil je deze Springbreak vakantie in Lloret de Mar natuurlijk niet missen. Meer info over het SpringbreakLloret Partypakketvind je op de site, maar reken maar op dat hier veel jongens en meiden aanwezig zullen zijn die maar 1 ding willen: losgaan en zon!

Met de Beachmaster examenreizen kun je precies na je laatste examen op vakantie, en ben je weer op tijd voor de uitslag! Geen gierende zenuwen maar gewoon heerlijk feesten, zonnen en dansen. Samen met alle andere examenkandidaten ga je even helemaal uit je bol, wat natuurlijk wel verdiend is. Deze reizen zijn zeer goed geprijsd en vind je waarschijnlijk nergens goedkoper dan bij Beachmasters.

Vind je dit Leuk? Stuur dit door naar je vrienden of Like ons op Facebook! (zie knopje hieronder. Superbedankt! Zo help je ons om meer te schrijven) Heb je zelf ervaringen met deze reisorganisatie en ben je wel eens met hen op reis geweest horen we graag jouw revies en ervaringen! Zo help je andere jongeren de beste vakantie (aanbieder) te kiezen! Ook info over bierprijzen, drankprijzen en entree van clubs zijn welkom. Nieuws over (buitenlandse) lekkere jongens of lekkere meiden mogen ook in de comments.

Examenreis top 5


Tips & aanbiedingen

jeugd

Bespaar met uw examenreis op parken bij vliegveld Charleroi

Een vakantie starten vanaf Charleroi is vanwege de prijs vaak erg interessant. De Nederlandse reiziger weet zijn weg wel vaker te vinden naar vliegvelden over d...

Verre surfreis Europa

Hou je van adrenaline of ben je helemaal weg van de surf lifestyle? Dan is een surfvakantie echt wat voor jou. Binnen het aanbod van jongerenreizen is er onwijs...