Andere Jongerenreis Bestemmingen

Wij vergelijken
examenreis aanbieders

De leukste bestemmingen

Sommige jongerenvakantie bestemmingen hebben geen eigen pagina van ons gekregen. Dat is niet omdat deze bestemmingen minder leuk zijn, maar het ontbreek ons simpelweg aan de tijd om elke jongerenreis stad te bespreken. Misschien volgend jaar! Voor een overzicht van alle jongerenreizen moet je bij de grote reisorganisaties voor examenreizen zijn, namelijk:

– Beachmasters ( bezoek de website )
– GoGo ( bezoek de website )

Die zin wel volledig compleet in hun aanbod en kun je reizen naar elke feestbestemming boeken. Ook voor goedkope jongerenvakanties en aanbiedingen kun je er terecht. We zullen voor de volledigheid de lijst geven van stranden en badplaatsen die we niet uitgebreid besproken hebben, maar waar wel vele jongeren gaan feesten en waar je dus prima een jongerenreis voor kunt boeken.

Salou in Spanje

Natuurlijk één van de meest populaire badplaatsen voor jongeren. Dankzij de Spaanse zon is het weer er bijna altijd mooi. Je vindt er veel Nederlanders en het Spaanse eten is natuurlijk prima, als je een beetje de juiste restaurants weet te vinden.

Lloret de Mar in Spanje

Misschien wel de bekendste strand- en badplaats voor jongerenreizen, maar inmiddels lichtjes ingehaald door bijvoorbeeld het Griekse Chersonissos. Ook hier vind je veel Nederlandse jongens en meiden die voor 2 dingen komen: Zon en Feest.

Malgrat de Mar in Spanje
Iets minder bekende Spaanse badplaats maar ook zeer aantrekkelijk voor een goedkope feestvakantie. Ligt ook aan de Costa Brava.

Calella in Spanje
Calella ligt aan de Costa del Maresme, en is een minder grote jongerentrekpleister. Vaak zijn vakanties naar Calella vrij goedkoop en daarom toch populair. Het uitgaan is er wat minder, hebben we horen vertellen (?)

Rovinj in Kroatië
Rovinj is een bestemming in Istrië, Kroatië en een jongerenvakantie bestemming in opkomst. Het prijsniveau is er nog relatief laag; je betaalt dus niet heel veel voor je biertje. In dit stadje is ook nog eens wat te bekijken, ook niet verkeerd.

Dubrovnik
Dubrovnik is een walhalla voor liefhebbers van cultuur. De oude stad in Kroatië heeft een middeleeuws uiterlijk door de grote stadsmuren die om de stad heen staan. Naast cultuur snuiven is deze bestemming ook erg geschikt om te zonnen op een van de vele stranden.

Examenreis top 5


Tips & aanbiedingen

jeugd

Bespaar met uw examenreis op parken bij vliegveld Charleroi

Een vakantie starten vanaf Charleroi is vanwege de prijs vaak erg interessant. De Nederlandse reiziger weet zijn weg wel vaker te vinden naar vliegvelden over d...

Verre surfreis Europa

Hou je van adrenaline of ben je helemaal weg van de surf lifestyle? Dan is een surfvakantie echt wat voor jou. Binnen het aanbod van jongerenreizen is er onwijs...