Examenreis Chersonissos

vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 4 aanbieders
prijs al vanaf € 189.-
Wij vergelijken
examenreis aanbieders

Examenreis in Griekenland: meer dan oh oh Cherso

Chersonissos is bekend geworden door het programma oh oh cherso, maar het is altijd al een populaire vakantiebestemming geweest. Het is bekend vanwege het gunstige uitgaansklimaat. Jongeren kunnen er de leukste feesten beleven en het aanbod van kroegen en discotheken is er enorm. De Griekse plaats is echter meer dan alleen feesten en uitgaan en meer dan wat we in oh oh Cherso te zien krijgen. Wanneer jij met je vrienden een vette examenreis naar Chersonissos gaat boeken, zul je dit beleven. Je bent de examens in no time vergeten door deze indrukwekkende vakantiebestemming. Een heerlijk klimaat, sportieve activiteiten en alle faciliteiten die je je maar kunt wensen: dat is Chersonissos in een notendop.

Vergelijk direct alle examenreizen naar Chersonissos


Informatie over de reizen naar Chersonissos

uitgaan

Onvergetelijke avonden in het uitgaansleven van Chersonissos

Chersonissos staat vooral bekend om zijn uitbundige uitgaansleven. Je gaat hier met je vrienden onvergetelijke avonden beleven. Een unieke ervaring is de poolparty in Starbeach, een van de bekendste locaties van ‘Cherso’. Hier treden regelmatig bekende dj’s op terwijl jij een verfrissende duik neemt onder de heerlijke Griekse zon. Naast de Starbeach zijn er tal van feestcafés die zeker onder de Nederlandse bezoekers zeer geliefd zijn. Een bezoekje aan het Hof van Holland, Havana, Sensation en Palm Beach zijn zeer de moeite waard.

hotels

Tot rust komen in luxe appartementen

Na al dat gefeest ben je wel toe aan een lekker bed en een locatie waar je overdag rustig kunt bijkomen. Chersonissos is niet voor niets zo populair onder jongeren, de appartementen zijn er namelijk zeer mooi en luxueus. Voor jouw examenreis zijn bijvoorbeeld de appartementen van Irene Village, Rytion en Sun Club Olympia zeer geschikt. Dit zijn luxueuze appartementencomplexen met fraaie zwembaden die dichtbij het uitgaansgebied van Chersonissos gelegen zijn. Voor jouw examenreis zijn er speciale(voordelige) pakketten samengesteld, inclusief het verblijf in deze mooie appartementen.

activiteiten

Stilzitten is geen optie

Op je examenreis naar Chersonissos zijn er vele activiteiten die je kunt ondernemen. Uiteraard is het uitgaansleven er fantastisch en zijn er georganiseerde kroegentochten waar je aan deel kunt nemen. Er zijn echter ook genoeg activiteiten die je overdag kunt doen. Je kunt met je vrienden een gave jeepsafari, of je kunt lekker gaan duiken en genieten van de magische wereld die zich in Chersonissos onder water bevindt. Hierna kun je het feest weer hervatten, bijvoorbeeld op een echte partyboot met echte dj’s.

Tips & aanbiedingen

jeugd

Bespaar met uw examenreis op parken bij vliegveld Charleroi

Een vakantie starten vanaf Charleroi is vanwege de prijs vaak erg interessant. De Nederlandse reiziger weet zijn weg wel vaker te vinden naar vliegvelden over d...

Verre surfreis Europa

Hou je van adrenaline of ben je helemaal weg van de surf lifestyle? Dan is een surfvakantie echt wat voor jou. Binnen het aanbod van jongerenreizen is er onwijs...